Een afspraak is snel gemaakt

U wilt een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

(0499) 379 306

Ook kunt u een bericht via de mail sturen naar:

afspraak@bocare.nl

Dagelijks (van maandag t/m vrijdag) is BoCare tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.
Uiteraard is het mogelijk dat we juist op dat moment met een behandeling bezig zijn waardoor we u niet persoonlijk te woord kunnen staan. Spreek in dat geval gerust een bericht in op ons antwoordapparaat. Wij luisteren deze gedurende de dag regelmatig af en proberen u dezelfde dag nog terug te bellen.

De weg naar BoCare

Mauritslaan 40, 5684 LE Best

Komend vanaf de Makro rijdt u over het kanaal richting het Wilhelminapark. Bij het stoplicht gaat u rechts, u houdt links aan en gaat rechtdoor de Sophialaan in. Deze blijft u volgen tot u niet meer verder kunt. U bent er! BoCare zit recht voor u in de witte bungalow op de t-splitsing.

BoCare staat voor professionele mondzorg

 De afspraak die u met ons maakt zullen we dan ook direct schriftelijk bevestigen. Wel zo makkelijk. En duidelijk voor iedereen. Met de bevestiging ontvangt u tevens aanvullende praktijkinformatie en een gezondheidsvragenlijst. U wordt verzocht deze lijst voorafgaand aan uw bezoek in te vullen en mee te nemen tijdens uw eerste bezoek. Op basis van deze lijst kunnen we efficiënt aan de slag.

Samen met u werken we graag aan een gezonde mond.

Een team om trots op te zijn!

Professioneel en persoonlijk, dat is wat u van het BoCare-team mag verwachten. We werken allen met veel enthousiasme samen met u aan uw gezonde gebit. Teamspirit is daarmee niet alleen onderling bij ons aanwezig, we vormen ook graag met u een team. Zo heeft het onze voorkeur dat u persoonlijk door uw eigen vertrouwde mondhygiënist wordt behandeld. Ook binnen BoCare heeft u daarmee één aanspreekpunt. Wel zo prettig, nietwaar?!

Het team

Elleke Boland - 
Eigenaar

Een gezonde mond zegt meer dan duizend woorden…

Dit gun ik iedereen! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende praktijken is mijn persoonlijke wens werkelijkheid geworden. Leuk werken! Met voldoende tijd en aandacht voor mijn patiënten. En ook voor mijn gezin. BoCare is mijn praktijk aan huis! Persoonlijke aandacht gaat hand in hand met kwaliteit.

SauYeu Man -
Mondhygienist

Samenwerken aan uw gezonde mond…

De afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Er is in die tijd veel veranderd. Eens te meer is mij duidelijk geworden dat ik bij voorkeur werk in een kleinere praktijk. Ik ben een mensen mens. En juist in een wat kleinere omgeving is er nog tijd én oprechte aandacht voor de patiënt. Bij BoCare staat uw gezonde mond centraal. Zo werk ik graag! 

Ceciel Jacobs –
Mondhygiënist

Lachen is gezond…

En met een gezonde mond lach je meer. Ik ben dan ook super blij en bijzonder trots als een tevreden patiënt met meer zelfvertrouwen en een stralende lach mijn stoel verlaat. Als mondhygiënist maak ik dit bij BoCare gelukkig dagelijks mee!