Mensen een heel leven lang laten genieten
van een gezond gebit…

Er is de afgelopen jaren veel veranderd. Nog niet zo lang geleden werden tanden om het minste of geringste getrokken. De mogelijkheden in tandheelkunde zijn echter sterk verbeterd. Er is steeds meer mogelijk om met uw eigen gebit oud te worden. De juiste mondverzorging is hierbij van essentieel belang. En hiervoor maakt BoCare zich sterk. Wij willen dat iedereen een leven lang kan genieten van een gezonde mond! En dat begint met gezond tandvlees. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een frisse adem en dat uw tanden vast blijven staan. Dit zodat u kunt genieten van een harde appel.

NB. De juiste mondverzorging begint al op een jonge leeftijd. Met gerichte poetsinstructies voor uw kind. Ook hiervoor bent u bij BoCare aan het juiste adres. Wij nodigen u daarom van harte uit om uw kind mee te nemen naar onze praktijk. Onze ‘poetskrokodil’ doet wonderen!

Het team

Elleke Boland - 
Eigenaar

Een gezonde mond zegt meer dan duizend woorden…

Dit gun ik iedereen! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende praktijken is mijn persoonlijke wens werkelijkheid geworden. Leuk werken! Met voldoende tijd en aandacht voor mijn patiënten. En ook voor mijn gezin. BoCare is mijn praktijk aan huis! Persoonlijke aandacht gaat hand in hand met kwaliteit.

SauYeu Man -
Mondhygienist

Samenwerken aan uw gezonde mond…

De afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Er is in die tijd veel veranderd. Eens te meer is mij duidelijk geworden dat ik bij voorkeur werk in een kleinere praktijk. Ik ben een mensen mens. En juist in een wat kleinere omgeving is er nog tijd én oprechte aandacht voor de patiënt. Bij BoCare staat uw gezonde mond centraal. Zo werk ik graag! 

Leuk nieuws

Kent u het verhaal van de 21 poetsende kleuters...

Onlangs werd BoCare bezocht door 21 enthousiaste kleuters. Een snuffelstage? Uiteraard niet! Vanuit het thema 'de medische wereld' bezochten de kinderen onze praktijk om eens kennis te maken met de mondhygiënist. Een leuke activiteit waarbij meerderen kleuters in de stoel klommen voor een 'plaktest' en een poetsinstructie. Ook de poetskrokodil onderging een grondige poetsbeurt. En heeft hierbij geen krokodillentraan gelaten!

Een gezonde mond, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Wilt u ook weer genieten van een gezonde mond?

MAAK EEN AFSPRAAK

Gelukkig & Gezond

Een gelukkige en gezonde mond zegt meer dan duizend woorden! Wij helpen u graag om u een leven lang te laten genieten van een gelukkige en gezonde mond.

Professioneel & Persoonlijk

Uw mond verdient professionele en persoonlijke aandacht. Dat is onze overtuiging. Maak hier alvast persoonlijk kennis met uw team van mondhygiënisten!

Voor iedereen...

Ook zonder doorverwijzing van uw tandarts of huisarts bent u bij ons meer dan welkom. Lees hier wat een mondhygiënist voor u kan betekenen.