Een afspraak is snel gemaakt

U wilt een afspraak maken?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

(0499) 379 306

Stuur een bericht via de mail naar:

afspraak@bocare.nl

Plan zelf uw afspraak in via ons systeem:

Afspraak plannen

Dagelijks (van maandag t/m vrijdag) is BoCare tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.
Uiteraard is het mogelijk dat we juist op dat moment met een behandeling bezig zijn waardoor we u niet persoonlijk te woord kunnen staan. Spreek in dat geval gerust een bericht in op ons antwoordapparaat. Wij luisteren deze gedurende de dag regelmatig af en proberen u dezelfde dag nog terug te bellen.

Tarieven 2020

.

.

.

.

.

.

.

.

De weg naar BoCare

De weg naar BoCare

Mauritslaan 40, 5684 LE Best

Komend vanaf de Makro rijdt u over het kanaal richting het Wilhelminapark. Bij het stoplicht gaat u rechts, u houdt links aan en gaat rechtdoor de Sophialaan in. Deze blijft u volgen tot u niet meer verder kunt. U bent er! BoCare zit recht voor u in de witte bungalow op de t-splitsing.

BoCare staat voor professionele mondzorg

 De afspraak die u met ons maakt zullen we dan ook direct schriftelijk bevestigen. Wel zo makkelijk. En duidelijk voor iedereen. Met de bevestiging ontvangt u tevens aanvullende praktijkinformatie en een gezondheidsvragenlijst. U wordt verzocht deze lijst voorafgaand aan uw bezoek in te vullen en mee te nemen tijdens uw eerste bezoek. Op basis van deze lijst kunnen we efficiënt aan de slag.

Samen met u werken we graag aan een gezonde mond.

.

.

.

.

.

.

.

.

Een team om trots op te zijn!

Professioneel en persoonlijk, dat is wat u van het BoCare-team mag verwachten. We werken allen met veel enthousiasme samen met u aan uw gezonde gebit. Teamspirit is daarmee niet alleen onderling bij ons aanwezig, we vormen ook graag met u een team. Zo heeft het onze voorkeur dat u persoonlijk door uw eigen vertrouwde mondhygiënist wordt behandeld. Ook binnen BoCare heeft u daarmee één aanspreekpunt. Wel zo prettig, nietwaar?!

Wilt u ook weer genieten van een gezonde mond?

MAAK EEN AFSPRAAK

This website uses cookies and third party services. Ok