Een team om trots op te zijn!

Professioneel en persoonlijk, dat is wat u van het BoCare-team mag verwachten. We werken allen met veel enthousiasme samen met u aan uw gezonde gebit. Teamspirit is daarmee niet alleen onderling bij ons aanwezig, we vormen ook graag met u een team. Zo heeft het onze voorkeur dat u persoonlijk door uw eigen vertrouwde mondhygiënist wordt behandeld. Ook binnen BoCare heeft u daarmee één aanspreekpunt. Wel zo prettig, nietwaar?!

Maak alvast persoonlijk kennis

Elleke Boland
– Eigenaar

Een gezonde mond zegt meer dan duizend woorden…

Dit gun ik iedereen! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in verschillende praktijken is mijn persoonlijke wens werkelijkheid geworden. Leuk werken! Met voldoende tijd en aandacht voor mijn patiënten. En ook voor mijn gezin. BoCare is mijn praktijk aan huis! Persoonlijke aandacht gaat hand in hand met kwaliteit.

SauYeu Man
– Mondhygienist

Samenwerken aan uw gezonde mond…

De afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken gewerkt. Er is in die tijd veel veranderd. Eens te meer is mij duidelijk geworden dat ik bij voorkeur werk in een kleinere praktijk. Ik ben een mensen mens. En juist in een wat kleinere omgeving is er nog tijd én oprechte aandacht voor de patiënt. Bij BoCare staat uw gezonde mond centraal. Zo werk ik graag!

Tahnee Toebes
– Mondhygienist

In 2016 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen in een parodontologiepraktijk in Eindhoven. Toen wist ik dat hier mijn interesse lag. Na de opleiding ben ik gaan werken bij het Centrum voor Parodontologie Tilburg. Naast het werken met patiënten geef ik praktijkgerichte trainingen met de Airflow en leid ik stagiaires op binnen deze praktijk. Hier werk ik nu drie dagen in de week en daarnaast werk ik sinds kort voor Elleke bij Bocare in Best en Eindhoven. 

Professioneel

Met BoCare kiest u voor verantwoorde mondzorg. Esthetische tandheelkunde is “hot“, echter alleen op een goed fundament kan een duurzaam huis worden gebouwd. Het is daarom van groot belang dat uw tandvlees in optimale conditie verkeert alvorens u een implantaat, brug, kroon of facing laat plaatsen. BoCare is de aangewezen specialist om uw gebit in deze optimale conditie te brengen én te houden. Tijdens een intake bepaalt de mondhygiëniste hiertoe uw huidige mondconditie. Op basis van deze resultaten stelt zij vervolgens uw persoonlijke behandelplan op om te komen tot het door u gewenste resultaat; een gezond gebit waar u een leven lang van geniet.

Persoonlijk

Voor u is alleen het beste goed genoeg! Technisch houdt dit in dat wij werken met de meest geavanceerde apparatuur. Voor u persoonlijk betekent het dat wij er alles aan doen zodat u zich thuis voelt. Zo zult u merken dat wij ons goed voorbereiden op uw komst. Uw gegevens worden zorgvuldig doorgenomen en u wordt persoonlijk verwacht en welkom geheten. U bent onze klant en u verdient BoCare “goede zorg”.

Het BoCare-team staat voor kwaliteit

Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) zodat wij kunnen aantonen dat we aan kwaliteit blijven werken door het regelmatig volgen van cursussen en het bezoeken van beroeps gerelateerde congressen en symposia.

Maak een afspraak

Gelukkig & Gezond

Een gelukkige en gezonde mond zegt meer dan duizend woorden! Wij helpen u graag om u een leven lang te laten genieten van een gelukkige en gezonde mond.

Voor iedereen…

Ook zonder doorverwijzing van uw tandarts of huisarts bent u bij ons meer dan welkom. Lees hier wat een mondhygiënist voor u kan betekenen.

This website uses cookies and third party services. Ok