Er is de afgelopen jaren veel veranderd. Nog niet zo lang geleden werden tanden om het minste of geringste getrokken. De mogelijkheden in tandheelkunde zijn echter sterk verbeterd. Er is steeds meer mogelijk om met uw eigen gebit oud te worden. De juiste mondverzorging is hierbij van essentieel belang. En hiervoor maakt BoCare zich sterk. Wij willen dat iedereen een leven lang kan genieten van een gezonde mond! En dat begint met gezond tandvlees. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een frisse adem en dat uw tanden vast blijven staan. Dit zodat u kunt genieten van een harde appel.

NB. De juiste mondverzorging begint al op een jonge leeftijd. Met gerichte poetsinstructies voor uw kind. Ook hiervoor bent u bij BoCare aan het juiste adres. Wij nodigen u daarom van harte uit om uw kind mee te nemen naar onze praktijk. Onze ‘poetskrokodil’ doet wonderen!

Mensen een heel leven lang laten genieten van een gezond gebit…

Gelukkig & Gezond

Een gelukkige en gezonde mond zegt meer dan duizend woorden! Wij helpen u graag om u een leven lang te laten genieten van een gelukkige en gezonde mond.

Professioneel & Persoonlijk

Uw mond verdient professionele en persoonlijke aandacht. Dat is onze overtuiging. Maak hier alvast persoonlijk kennis met uw team van mondhygiënisten!

Voor iedereen…

Ook zonder doorverwijzing van uw tandarts of huisarts bent u bij ons meer dan welkom. Lees hier wat een mondhygiënist voor u kan betekenen.

This website uses cookies and third party services. Ok