Wist je dit al?


Voortaan ontvangt u uw facturen ‘anders’…

Onze facturen worden vanaf september 2018 verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring ontvangt u per e-mail. Nadat u een aantal gegevens heeft ingevoerd, wordt er per SMS een toegangscode naar uw mobiele telefoon verstuurd. Het is dan ook van belang dat uw zorgverlener over uw juiste e-mailadres en 06-nummer beschikt. Indien u de factuur liever per post ontvangt, kunt u dat aan de balie doorgeven. Hier kunt u ook een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen en hierop kunt u al uw gegevens invullen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van Anders Medical Factoring, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt.

Als u de factuur per e-mail ontvangt,  kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Hopende u via deze weg voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Kent u het verhaal van de 21 poetsende kleuters…

Onlangs werd BoCare bezocht door 21 enthousiaste kleuters. Een snuffelstage? Uiteraard niet! Vanuit het thema ‘de medische wereld’ bezochten de kinderen onze praktijk om eens kennis te maken met de mondhygiënist. Een leuke activiteit waarbij meerderen kleuters in de stoel klommen voor een ‘plaktest’ en een poetsinstructie. Ook de poetskrokodil onderging een grondige poetsbeurt. En heeft hierbij geen krokodillentraan gelaten!

Een gezonde mond, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!


Blijf up to date via Facebook

Volg ons op Facebook voor allerlei leuk nieuws, tips, recensies enz. Stel hier ook gerust je vragen. Wij doen alles voor een gezonde mond.

Geniet van een gezonde mond. Geniet van het leven!

Ga naar Facebook

This website uses cookies and third party services. Ok